Dit kan niet meer

Ik loop nu al een hele tijd op kapotte schoenen. Mijn vrienden zeggen dat het er niet uit ziet. Ze hebben eigenlijk ook wel gelijk. Op deze schoenen kan ik echt niet meer lopen. Ook al zijn het mijn favoriete schoenen, of nou ja waren mijn favoriete schoenen. Maar soms moet je ze weg doen. Hoeveel plezier je er ook van hebt gehad. Er zitten scheuren in de schoenen, er is liters drank overheen gevallen, ook zijn ze niet meer de kleur die ze waren. Misschien moest ik toch maar is opzoek gaan naar nieuwe schoenen, dat zou wel een slim plan zijn.

Genoeg geld

Ik ging lekker op zoek naar schoenen. Ik heb genoeg geld gespaart door geen schoenen voor een hele tijd te kopen. Dat betekende dat ik dus wel wat meer dan gemiddeld eraan uit kon geven. Niet te veel natuurlijk anders hou ik niks meer over.

Zo ben ik wezen kijken op Van Arendonk. Hier vond ik al snel het merk Veja. Ik ging kijken naar Veja dames. Ik zag er erg leuke schoenen en het was helemaal niet zo duur. Tenminste niet per se boven het gemiddelde. Hiermee hield ik dus geld over! Misschien wel om een tweede paar te halen.

Een heel verhaal

Wat ik het leuke aan de Veja schoenen vind is dat ze eco-friendly zijn. Ik heb nog nooit eco-friendly schoenen gehad. Ja inderdaad ik heb me ingelezen over het merk. Op die manier kan ik een goeie keus maken voordat ik mijn aankoop maak. Blijkbaar zit er ook een hele geschiedenis achter het merk. Eerst werkte ze niet eco-friendly en daarna gingen ze zich pas meer focussen op mens en milieu. Toch leuk dat je een heel verhaal kan vertellen die schuilt achter de schoen die je draagt.

Goeie aankoop toch!

Dus mijn keus stond vast, ik koop de Veja schoen. Ook wel de VejaV10. Moeten natuurlijk wel specifiek blijven. Ik kreeg mijn schoenen binnen en heb ze gelijk aangetrokken. Toen ze goed zaten gelijk ingespoten tegen beschadiging. De volgende dag trok ik ze aan naar mijn vrienden en ze begonnen letterlijk te klappen dat ik eindelijk nieuwe schoenen had. Ondertussen waren ze wel jaloers op mijn nieuwe leuke eco-friendly schoenen. Ik ben er zelf erg tevreden mee. Ze lopen goed, er zit een bijzonder verhaal achter en ze staan me ook nog is hartstikke goed. Misschien moet ik vaker nieuwe schoenen kopen. En niet pas als ik ze echt niet meer kan dragen.

Geef een reactie