Een percolator aanschaffen

Als je veel evenementen organiseert waarbij je koffie moet serveren, is het een goed idee om een percolator aan te schaffen als je dit nog niet hebt. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk koffie serveren. Het verschilt per percolator welke functionele accessoires ze hebben, maar in ieder geval zijn ze altijd gemakkelijk te onderhouden. Daarbij zijn percolators meestal te koop tot een inhoud van 15 liter, waarmee je wel 100 kopjes koffie kan serveren. Uiteraard is het ook mogelijk om een percolator aan te schaffen met minder inhoud, bijvoorbeeld 10 liter of 6,8 liter. En wat voor verschillende percolators zijn er dan allemaal?

Verschillende percolators

De meeste percolators hebben een ontkalkingsindicator, een anti-druppelkraan en een handig peilsysteem. Ook zijn vele percolators dubbelwandig, maar niet allemaal. Sommige percolators zijn enkelwandig. Dubbelwandige percolators zorgen er overigens voor dat er weinig water verlies ontstaat. Het is dus belangrijk om altijd eerst goed de specificaties te lezen bij de aanschaf van een percolator. Een aantal bekende merken van percolators zijn Saro, Animo en Hendi. Een van de bekendste percolators, is toch wel de Daalderop percolator. Deze percolator is van het merk Animo, en hiermee is het mogelijk om grote hoeveelheden koffie te zetten in een korte tijd. Deze percolators zijn gemaakt van roestvast staal, en ze gaan jaren mee. Daarbij zijn ze ook gebruiksvriendelijk, je kunt erop vertrouwen en ze zijn gemakkelijk in onderhoud. Wil je deze percolator aanschaffen, of toch liever een andere?

Percolator aanschaffen

Als je niet goed weet welke percolator het beste is in jouw situatie, dan kan het bedrijf dat ze verkoopt je altijd te hulp schieten. Zij kunnen gemakkelijker bepalen welke aan je eisen en wensen voldoet, zodat je altijd de beste aanschaft. Vaak kun je daarom ook 24/7 contact opnemen met zo’n bedrijf via de mail. Liever telefonisch of chatten? Bekijk dan op de desbetreffende website wanneer ze hiervoor aanwezig zijn. Wist je trouwens dat zo’n webshop meestal vanaf een bepaald bedrag, gratis levering hanteert? En aangezien zo’n apparaat meestal wel rond de €100,- of meer kost, heb je grote kans dat je gebruik kan maken van een gratis levering. De levering wordt meestal gedaan binnen een paar werkdagen, maar dit verschilt vaak per product. Is het apparaat toch niet helemaal wat je zoekt? Dan heb je meestal ook de mogelijkheid om deze te retourneren. Bekijk de desbetreffende webshop of hier kosten aan verbonden zitten.

Geef een reactie