Een Stromer fiets brengt je supersnel van A naar B

Wat is een Stromer fiets precies?

Een Stromer fiets is een speed pedelec. De speed pedelec heeft de afgelopen jaren het straatbeeld langzaam verovert. Het begon met de simpele e-bikes, maar speed pedelecs leggen de lat wat hoger en worden zelfs gezien als vervanging voor de auto! Een speed pedelec is net als de e-bike een elektrische fiets. Een elektrische fiets biedt trapondersteuning bij het fietsen. Daardoor zijn de modellen ideaal voor mensen die moeite hebben met gewone fietsen, of voor mensen die graag sneller willen dan een gewone fiets kan! Dit laatste is ook de reden dat ze steeds vaker worden gezien als vervanger voor de auto!

Hoe zit het met de verschillende modellen fiets?

Het merk Stromer verkoopt meerdere modellen van de zogeheten speed pedelecs. Ze hebben meerdere modellen fietsen, en voor elke gelegenheid is een ander model het geschiktst. Om het juiste model te kiezen zijn een paar vragen belangrijk. Als eerste de vraag waarvoor de fiets gebruikt moet worden. De eerste optie is pendelen, als je snel van A naar B wil komen zonder tijd te verliezen aan woon-werkverkeer. De tweede optie is vrije tijd. Als je van de natuur wil genieten maar ook grotere afstanden wil afleggen, dan kan dat perfect met een speed pedelec. Tot slot is er ook de optie van flexibiliteit. Met een speed pedelec ben je niet afhankelijk van het ov of de auto en heb je wel een grote bereikbaarheid. De volgende vraag is de gewenste afstand die afgelegd moet worden. Dit heeft te maken met de accu. Elke fiets heeft een ander model accu, en hoe langer de gewenste afstand de grotere accu je nodig hebt. Tot slot is er de vraag wat het best bij je past. Je kunt kiezen uit een fiets waarmee je heel makkelijk apps, tracking en Keyless kan gebruiken. Ergonomisch een goede fiets is voor anderen belangrijk. Ook design kan een heel belangrijke keuze zijn. Of als je een snelheidsfanaat bent dan wil je natuurlijk een highperformer met turbo! Na het doornemen van al deze vragen kun je heel makkelijk bepalen welk model het beste bij je past.

Waar koop je een goede Stromer fiets?

Als je nou op zoek bent naar een Stromer fiets dan kun je die heel goed op het internet bestellen! Daar heb je namelijk veel meer keuze en opties dan je lokale fietsenwinkel waarschijnlijk heeft. Bijvoorbeeld op fietsvoordeelshop.nl kun je de Stromer fiets bestellen, en krijg je er ook nog een gratis helm, slot en kenteken bij! Dit kenteken is belangrijk, want vanwege de snelheid mag je er niet zonder kenteken en helm op rijden.

Geef een reactie